Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

''Αλαζονικό το αίτημα της ΠΑΕ Αρης''

Οι φίλοι της Βέροιας χαρακτηρίζουν λάθος την επιλογή του ο πρόεδρος της ομάδας να χορηγήσει στον Άρη 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα-τελικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης


     Φαίνεται πως... ''τρέμουν'' πριν καν τη σέντρα οι φίλαθλοι της Βέροιας καθώς σε επιστολή τους, καλούν τον πρόεδρο της ομάδας να αρνηθεί την πρόταση του Άρη διότι πιστεύουν πως οι κίτρινοι θα δημιουργήσουν υλικές και βαθμολογικές ζημιές στη Βέροια και τον προκαλούν σε δίλημμα αφού του ζητούν να βάλει πάνω απο τα οικονομικά κέρδη, την αγάπη του για την ομάδα και τον κόσμο.


Αναλυτικά η επιστολή:
«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ – Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.
Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.
Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές.
Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!
- Δε σ” αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου