Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τρέχει να προλάβει ο Κοέλιο

Ο Κοέλιο θέλει να παίξει με τη Βέροια και κάνει ''αγώνα δρόμου'' για να το πετύχει


Ο Πορτογάλος μέσος του Άρη παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει θέλει ''σαν τρελός'' να παίξει με τη Βέροια στον αγώνα-τελικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ημαθίας ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού ταλαιπωρείται απο τραυματισμούς.

Ο Νούνο Κοέλιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των κιτρίνων στο Νέο Ρύσιο αφού νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κάνει δίνει ουσιαστικά έναν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να καταφέρει να παίξει κόντρα στη Βέροια την ερχόμενη Δευτέρα η οποία θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας στη Super League.

Ο Μιχαλήτσος ωστόσο δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του Πορτογάλου αφού ταλαιπωρούνται επίσης και οι Πουλίδο (τενοντίτιδα), Ζαραδούκας (πρόβλημα στον τένοντα του δικεφάλου) και ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος δεν θα μπορέσει να δηλώσει ''παρών'' στο παιχνίδι του Άρη με τη Βέροια αφού αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας.

Για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Γιαννιώτας ενώ κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Νίκος Ψυχογιός που θέτει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα ενόψει Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου