Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Με κόσμο (οριστικά) στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σύσκεψη μεταξύ Άρη, Βέροιας και Αστυνομίας Ημαθίας


     Πριν απο λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν Άρης, Βέροια και Ελληνική Αστυνομία Ημαθίας με την απόφαση να είναι θετική για τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι θέλουν με ότι έχουν και δεν έχουν να βοηθήσουν την ομάδα προς μια νίκη η οποία θα κρίνει μια σεζόν ουσιαστικά.

     Όπως έγινε γνωστό οι δύο ΠΑΕ και η Αστυνομια συμφώνησαν ομόφωνα να ανοίξουν δυο θύρες για τους οπαδούς του Άρη οι οποίες συνολικά είναι γύρω στις 3.500- 4.000 χωρητικότητα.  Στον Άρη θα ανοιχθούν οι θύρες 5 (στο δυτικό πέταλο) και απέναντι απο τους επισήμους απο εκεί δηλαδή που μεταδίδονται οι επίσημοι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στα εντός (για τους Ημαθούς) έδρας ματς.

     Ο Άρης απο την αρχή είχε ζητήσει ανάλογο ποσό εισιτηρίων με κάθε επισημότητα απο την ΠΑΕ Βέροια και οι θύρες που αντιστοιχούν για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα καλύψουν τις ανάγκες των φίλων του Άρη οι οποίοι θα κάνουν κατακίτρινη (και) όλη τη Βέροια.

     Σημαντικό είναι πως η ΠΑΕ Άρης προπλήρωσε όλα τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν και επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι διοίκηση της Ημαθίας όρισε 10 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου.  Σημαντικό παράγοντα στη θετική απόφαση έπαιξε οτι οι οπαδοί του Άρη αποτελούν υπόδειγμα με την άριστη συμπεριφορά τους, επειδή οι φίλοι της Βέροιας βρέθηκαν στο ''Χαριλάου'' στον αγώνα του πρώτου γύρου καθώς και το κομμάτι του οικονομικού αφού οι Βεροιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους απο τα εισιτήρια ένα ποσό της τάξης των 35.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου